Termeni și condiții

1. Conditii generale

Site-ul https://decor-plus.ro/ este proprietatea S.C. PROMO PLUS S.R.L., J33/782/1993, RO3903674. Cu sediul în Suceava, str. Locotenent Nicolae Cătănescu Nr.7, Județul Suceava.

Enunturile de mai jos se aplica acestui site precum si materialelor din interiorul lui, va rugam sa le cititi cu atentie:

Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile detaliate mai jos si cu legea statului roman. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul https://decor-plus.ro,  dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care se impun asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC Promo Plus SRL.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, Promo Plus sau oricarui tert cu care Promo Plus are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Promo Plus isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

Promo Plus nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

Promo Plus poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire ale Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

Promo Plus isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului fara notificare prealabila a Utilizatorilor.

Promo Plus isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

2. Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturi de autor  
Site-ul https://decor-plus.ro este proprietatea S.C. PROMO PLUS S.R.L., J33/782/1993, RO3903674. Cu sediul în Suceava, str. Locotenent Nicolae Cătănescu Nr.7, Județul Suceava.

 Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Promo Plus  SRL sau a unor terti care au autorizat Promo Plus SRL sa le utilizeze.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Promo Plus  SRL, este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

3. Date de contact

Promo Plus  publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite Promo Plus  sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice dar comunicarea ce tine de comenzi se face doar prin e-mail.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Promo Plus  de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Promo Plus  se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si Promo Plus , Utilizatorul / Clientul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea Promo Plus in modalitate electronica si / sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Promo Plus  isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

4. Politica de vanzare online

Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau.

Fiecare Utilizator va sesiza Promo Plus  in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. Promo Plus  nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, Promo Plus  isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.

Promo Plus  isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de Promo Plus, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu Promo Plus  un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine Promo Plus  sau partenerilor sai.

Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, Promo Plus  isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul / clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale Promo Plus .

In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, Promo Plus  isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, fara notificare prealabila.

5. Produsele comercializate

Produsele comercializate prin intermediul site-ului https://decor-plus.ro sunt produse noi, in ambalajul original al producătotorilor, in cazul in care produsul are un ambalaj, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Promo Plus  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a Promo Plus  sau in cazul in care intervin alte probleme care impiedica Promo Plus  sa onoreze comanda.

Preturile produselor prezentate pe https://decor-plus.ro includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare.

 Promo Plus  nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Promo Plus  de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

6. Valabilitatea preturilor si a ofertelor speciale / promotionale

Promo Plus  isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si / sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si / sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

7. Plata si livrarea produselor

Plata se poate face online, cu cardul bancar sau ramburs (numerar) la livrarea coletului de catre curier. In cazul comenzilor peste 1000 lei, pe care clientul doreste sa le achite ramburs, acesta trebuie sa achite 50% din valoarea comenzii, prin virament bancar. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Plata produselor comandate de pe site-ul https://decor-plus.ro conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor .

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, iar dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail: comenzi@decor-plus.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Promo Plus.

Livrarea produselor se va face prin intermediul unei terte societati de curierat, oriunde pe teritoriul Romaniei. Costurile de livrare prin curier a comenzii sunt suportate de catre client. Costul transportului este de 20 lei pentru produse.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze clientul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare clientul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Promo Plus , clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare perfecta si o reprezinta semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

Promo Plus  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Promo Plus  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

8.  Returul produselor si returnarea contravalorii produselor

Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit, Promo Plus  va permite sa il returnati in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur.

In cazul returnarii produsului, clientul poate alege returnarea banilor sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferentei in cazul in care pretul produselor difera.

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: ,,consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,Clienti” sau ,,consumatori” sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu fie folosit, sa nu prezinte urme de lovire sau murdarie, sa fie in ambalajul original, nedesfacut, insotit de, factura si chitanta de la curier (in original sau copie). In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, nu vom accepta inlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs si nici restituirea banilor.

Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se face pe adresa de mail: comenzi@decor-plus.ro

Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura (original sau copie), chitanta de la curier (original sau copie), cerere scrisa in care sa fie specificate urmatoarele aspecte :

1. numele, prenumele solicitantului(ei)

2. telefon contact

3. motivul returului (schimbarea produsului sau returnarea banilor). In cazul schimbarii/inlocuirii produsului, specificati produsul dorit in locul celui returnat.

4. adresa la care se va face returnarea produsului/produselor in cazul schimbului/inlocuirii produsului

5. contul bancar pentru restituirea contravalorii produsului/produselor in cazul returnarii banilor

9. Schimbarea produsului cu un alt produs

Daca doriti schimbarea/inlocuirea produsului cu un alt produs, trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin curier, la adresa de returnare de mai jos, impreuna cu documentele specificate mai sus, dupa ce in prealabil ati notificat acest lucru pe mail. Returnarea produsului solicitat la schimb, se face prin curier la adresa specificata in cererea scrisa.

Costurile de transport aferente trimiterii returului (schimbului) de catre dvs la noi, cat si trimiterii produsului trimis de noi ca schimb catre dvs este suportat de catre dvs.

In cazul in care nu respectati conditiile de retur, precizate si in Termeni si Conditii, nu vom accepta returul dumneavoastra.

Adresa de returnare a produselor este: Promo Plus, Str. Nicolae Catanescu, Nr. 7, Suceava, Judetul Suceava.

Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte intrebari, contactati-ne la adresa:  comenzi@decor-plus.ro

10. Buletin informativ / Newsletter

Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului https://decor-plus.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.

Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea, sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.

Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre Promo Plus in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment astfel:

Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit

Prin contactarea Promo Plus, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

Promo Plus isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea Promo Plus sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

Promo Plus nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Promo Plus, la momentul expedierii buletinului.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. Promo Plus detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Promo Plus pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Promo Plus mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Promo Plus nu poate fi facută raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Promo Plus isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

11. Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Promo Plus , filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Compania noastra isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Promo plus nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

12. Copyright

Site-ul https://decor-plus.ro este operat si administrat de: SC Promo Plus SRL dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. SC Promo Plus SRL, Str, Nicolae Catanescu, Nr. 7, Suceava, Romania. Continutul site-ului https://decor-plus.ro, incluzand elemente de design si grafica web este proprietatea SC Promo Plus SRL.

Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul https://decor-plus.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Promo Plus SRL fara acordul scris al acesteia.

13. Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul https://decor-plus.ro. necesita o autorizatie prealabila in scris de la Promo Plus. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului https://decor-plus.ro. Promo Plus nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul https://decor-plus.ro si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

14. Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” sau la executarea obligatiilor contractuale care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si Promo Plus  se va rezolva pe cale amiabila. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

15. Actualizarea conditiilor generale

Promo Plus isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

16. Feedback

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu compania noastra, va rugam sa ne contactati prin completarea unui formular de contact.
Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul https://decor-plus.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea companiei noastre.