Ți-ar putea fi de ajutor: descoperă o gamă de produse utile în orice gospodărie

V-am obișnuit deja că în gama de produse Decor Plus găsiți cele mai faine, colorate și bune vopsele sub formă de spray, ideale pentru proiectele voastre, recondiționări, lucrări artistice etc. Însă oferta noastră se îmbogățește constant cu produse utile în orice gospodărie, pe care le puteți comanda simplu din magazinul nostru online.

Ți-ar putea fi de ajutor – gama de derulatoare de la Decor Plus

În secțiunea Electrice sunt numeroase variante de derulatoare cu 4 prize și cabluri de diferite dimensiuni, de la 20 m până la 50 m.

Caracteristici generale:

 • Derulatorul este conceput cu 4 prize, cablu cu împământare și comutator de protecție.
 • Tamburul este realizat dintr-un material plastic, rezistent la șocuri și cu un design adecvat rulării cablului.
 • Suportul este conceput din țeavă zincată cu mâner ergonomic, din cauciuc, iar ștecherul este realizat din cauciuc turnat.

Baghete decorative și silicon polistiren

Baghetele decorative sunt foarte uitle mai ales când vrei să faci o schimbare rapidă în casă, fără costuri extravagante. Baghetele de polistiren pot fi folosite fie pentru accentuarea zonei dintre tavan și perete, fie ca element deco pentru pereți, dacă le montezi la jumătatea peretelui, ori pentru a face o trece elegantă între lambriu și perete etc. Iar pentru un efect cu adevărat deosebit, puteți alege baghetele decorative pentru banda LED. De asemenea, avem și modele faine de tavan fals din polistiren, pentru o schimbare completă.

Baghetele se pot aplica pe lemn, beton sau tapet cu ajutorul unui adeziv special pentru duropolimer si pot fi vopsite cu vopsea lavabilă (fără solvenți). Se curăță cu o lavetă umedă.

Pentru montarea baghetelor și a tavanului, găsești tot la noi Silicon pentru polistiren și poliuretan, un adeziv versatil pentru construcții, pe bază de dispersie, sau adeziv pentru polistiren, pastă de culoare albă, consistentă, care nu conține solvenți și este rezistentă la frig, până la -20°C.

Ce altceva ți-ar mai putea fi de ajutor…

Spray vopsea rezistent la temperaturi înalte, cu un domeniu larg de întrebuințare, pentru suprafețe expuse la temperaturi înalte, precum:

 • țevi de eșapament;
 • instalații de încălzire;
 • cuptoare;
 • sobe;
 • coșuri de fum;
 • boilere;
 • calorifere;
 • șeminee;
 • grătare de grădină.

Spray vopsea auto Decor Plus: pentru curățarea frânelor, un produs excelent pentru curățarea și degresarea discurilor și plăcuțelor de frână, discurilor de ambreiaj și a altor piese lubrifiate; vopsea acrilică profesională pentru jante și capace de roți; vopsea profesională pentru etriere de frână.

Vopsea spray pentru retușul obiectelor din casă: calorifer, electrocasnice și obiecte sanitare:

 • Vopsea calorifer. Emailul sub formă de spray este ideal pentru vopsirea suprafețelor și a elementelor din fontă, oțel, aluminiu, aliaje de cupru, care sunt expuse la acțiunea temperaturilor ridicate. Recomandat la vopsirea instalațiilor de încălzire centralizată, caloriferelor, țevilor, boilerelor etc.
 • Vopsea pentru retușul electrocasnicelor. Ideal pentru vopsirea și retușul: mașinilor de spălat, frigiderelor și a altor aparate electrocasnice. Se pretează și la aplicarea pe piese de mobilier sau unelte. Formează un strat dur și lucios, rezistent la temperatură, crăpare, zgâriere și decojire.
 • Vopsea pentru retușul căzi și a altor obiecte sanitare. Ideal pentru vopsirea și retușul diverselor obiecte sanitare: căzi de baie, chiuvete, căzi de duș, lavoare, mobilier de baie. Formează un strat dur și lucios, rezistent la temperatură, crăpare, zgâriere, decojire, la acțiunea razelor solare și a precipitațiilor, rezistent la apă.

Spray vopsea pentru acoperirea în scop decorativ, protector sau renovator al suprafețelor din metal zincat, metalizate prin pulverizare sau grunduite cu vopsea zincată anticorozivă. Domenii diverse de utilizare: în construcții – acoperișuri, sisteme pluviale, pervazuri, garduri etc.; în industrie: diverse construcții, conducte, sisteme și elemente din oțel zincat. Stratul de vopsea protejează metalul de coroziune în încăperile uscate, hale de depozitare etc.

Pentru a fi la curent cu noutățile, urmărește-ne și pe pagina de facebook.

Recomandă articolul: