Decorează-ți locuința cu un spray graffiti! Transformă un perete din dormitor sau living în ceva deosebit

Te-ai gândit vreodată să-ți faci un graffiti în dormitor sau în living? Un astfel de perete va oferi o personalitate aparte locuinței tale, iar tu îți vei putea da frâu liber imaginației și creativității. Pentru ca lucrurile să meargă simplu, alege un spray graffiti de calitate, din gama Decor Plus Universal.

spray graffiti
sursa foto: pixabay

Spray graffiti Decor Plus Universal – ideal pentru multiple suprafețe

Internetul abundă de idei în ceea ce privește crearea unui graffiti, dar cu siguranță, dacă ai ajuns aici, ai deja și tu o idee despre ce ți-ar plăcea să realizezi. Chiar dacă mulți asociază graffiti-ul cu arta stradală sau chiar cu vandalismul, în fapt nu este decât o expresie artistică care reflectă preferințele și personalitatea artistului și care se potrivește de minune și pentru interioare.

sursa foto: pixabay

Pentru a crea un graffiti interior de efect, prima oară trebuie să alegi peretele/pereții pe care urmează să îi transformi. Apoi te gândești la tema pe care ai vrea să o abordezi: poate fi inspirată de natură (plante, animale), poate fi o clădire care te-a impresionat sau un portret, o mașină/motocicletă deosebită. O poți realiza într-un stil retro sau într-unul contemporan; poate fi o lucrare foarte colorată sau una alb-negru. Lucrurile acestea chiar țin de tine.

spray graffiti
sursa foto: pixabay

După ce te-ai gândit ce și cum vrei să faci, e timpul să alegi un spray graffiti cu care să poți lucra. Desigur, fără nicio îndoială sau modestie, noi îți recomandăm spray-urile vopsea Decor Plus Universal, care sunt disponibile în 31 de nuanțe RAL. Totodată, poți opta și pentru lacuri cu efect de metal cromat, lacuri fluorescente sau lacuri cu efect metalic.

Te-ar putea interesa și: Ți-ar putea fi de ajutor: descoperă o gamă de produse utile în orice gospodărie

Vopsea spray Decor Plus

Vopseaua spray din gama Decor Plus este utilă și pentru diferite proiecte de tipul Do It Yourself, cum ar fi recondiționarea unor piese de mobilier mai vechi sau reciclarea unor obiecte cărora vrei să le dai o nouă viață.

Nu doar decorațiunile și piesele de mobilier pot fi recondiționate cu Decor Plus, ci și electrocasnicele sau obiectele sanitare, chiar și sobele. În gama de produse Decor Plus vei descoperi variante de vopsea spray utile în orice gospodărie, așa cum sunt și cele pentru retușul diverselor obiecte din casă. Aceste vopseluri formează un strat dur și neted, protejând astfel suprafețele vopsite de coroziune și de deteriorări mecanice.

Recomandă articolul: